Beauty

A La Prairie bemutatja az újraalkotott Skin Caviar Liquid Lift-et

2020. augusztus 17. Esküvői Divat

"

Mindennek meg kell változnia ahhoz, hogy minden úgy maradjon, mint régen." A Leopard - Giuseppe Tomasi Di Lampedusa

AZ IKON MEGSZÜLETÉSE

A kaviár megegyezik a vakmerőséggel. Eme vakmerőségnek köszönhetően a La Prairie megalkotta a legpazarabb kaviár kivonattal gazdagított bőrápolókat 30 évvel ezelőtt. Ez a vakmerőség eredményezte az ikon megjelenését – a Skin Caviar Liquid Lift-et 2012-ben.

A La Prairie első gravitáció ellen ható szérumát, a Skin Caviar Liquid Lift-t úgy alkotta meg, hogy tisztelgésként szolgáljon a Skin Caviar kollekció ikonikus kaviár gyöngyei előtt.
A La Prairie most újraalkotja a Skin Caviar Liquid Lift-et és először egyesíti a luxusmárka két leghatásosabb és leginnovatívabb kaviár összetevőjét egyetlen szérumban.

EGY SZÖVETSÉG, MELY ELLENÁLL A GRAVITÁCIÓNAK

A kaviár egy rendkívüli, életet adó természetes összetevő, melyről a La Prairie kutatói felfedezték, hogy táplálja és ápolja a bőrt. A La Prairie minden egyes Skin Caviar terméke eme értékes kaviár kivonattal lett megalkotva.

Egy igazi mérföldkő a Caviar Premier a La Prairie kaviártudományában: eme kifejlesztett, innovatív kaviárösszetevő teljes mértékig leképezi a valódi kaviár kémiai összetételét. A Caviar Premier létrehozásához a La Prairie kutatói biomolekulák keverékét használják fel: ilyenek például a lipidek, fehérjék, peptidek, DNS és a szénhidrátok alkotóelemei, mint aminosavak, nukleotidok és cukrok. Ezeket az elemeket kombinálják a La Prairie által kifejlesztett biomimetikus kaviár peptidekkel, melyek aminosav-szekvenciája megegyezik a természetes kaviárproteinével.

A La Prairie tudósai kifejlesztették a Caviar Absolute-t is, mely egy koncentrált kaviár formula, amelyet extrakciós eljárással nyernek ki és a kaviár két leggazdagabb összetevőjét tartalmazza – a kaviár olajokat és kaviár fehérjéket. Ez a kényes eljárás magában foglalja a préselést és a centrifugális eljárást is, melyet szobahőmérsékleten végeznek el annak érdekében, hogy ezzel is biztosítsák a törékeny molekulák épségét.

Ez a két kaviárösszetevő – a Caviar Premier páratlan lifting hatása és a Caviar Absolute a bőr tömörségének látványos visszanyerése – képzi az alapját eme rendkívül hatásos szérumnak, mely a bőrt élettel telivé teszi és segít ellenállni a gravitáció hatásainak. A Skin Caviar Liquid Lift látványosan feszesít, újrakontúroz így új harmónia jelenik meg az arcon.

Emellett a formula a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexét is tartalmazza, melyet Dr. Paul Niehans a Clinique La Prairie-n elvégzett úttörő kutatómunkája inspirálta. Ez a formula új életet és energiát ad a bőrnek. Segítségével az extracelluláris matrix alapvető sejtjei és alkotóelemei erősödnek, mely fiatalos megjelenést eredményez.

Forrás: La Prairie 

Kövess minket!

Instagram