Esemény

Daalarna Fashion Show 2022

2022. április 06. Esküvői Divat

2

022. április 29-én, pénteken, a Millenárison található Széllkapu Parkban rendezik meg a Daalarna éves divatbemutatóját. A Daalarna idén ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját, ezért a szokásosnál is látványosabb bemutatóval és extra meglepetésekkel készülnek.

A legújabb, 2023. tavasz-nyári kollekció modelljei mellett különleges, kizárólag erre az alkalomra tervezett ruhákat is felvonultat Benes Anita, amelyekkel az elmúlt 20 év ikonikus Daalarna ruháit elevenítik fel új köntösben.
Idén az is újdonságnak számít majd, hogy a Daalarna bemutatók történetében először szabadtéren rendezik meg a show-t egy bohém, felszabadult és laza hangulatú eseményen. Természetesen a dresszkód is ehhez igazodik: kényelmes/casual, az időjáráshoz igazodó öltözékben érkezzetek!

 

Fotók: Daalarna 

FONTOS: A korábbi évekkel ellentétben 2022-ben egy esti bemutatóval készülnek, melynek kezdési időpontja 19:00 (kapunyitás: 17:30-tól).

 

A vendégeknek érdemes egész estés programra készülniük, hiszen a Daalarna bemutató előtt és után is sok-sok izgalmas programmal és partnereikkel közös aktivitással várják az érdeklődőket: nyereményjátékra és italkóstolásra is
számíthatnak a megjelentek, de lehetőség lesz sminktermékeket és parfümöket is kipróbálni.

 

A show után (20:00-tól) pedig egy izgalmas after party-ra hívnak mindenkit, melynek helyszíne a Széllkapu Parkban található Zsiráf Buda lesz.

 

Fotók: Daalarna 

JEGYVÁSÁRLÁS:
www.jegy.hu/program/daalarna-fashion-show-2022-131712#programInfoTa

További információk és részletek a show-val kapcsolatban a Daalarna online esküvői magazinjában, a  <https://secretstories.hu/daalarna-titkok/daalarna-fashion-show-2022-jegyek/ > Secret Stories-on olvashatóak, illetve a bemutató hivatalos <https://www.facebook.com/events/237508655250041> Facebook eseményénél.

A rendezvény az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Kövess minket!

Instagram