Beauty

Skin Caviar Perfect Concealer – A tekintet tartós szépségéért – A La Prairie – től

2020. június 20. Esküvői Divat

2019-ban Caviar Premierrel újraalkotott Skin Caviar Luxe Eye Cream egyesíti magában a tudományt és az élvezetet a szemek számára. A jelentős feszesítő- és lifting hatással bíró Caviar Premiert kiegészítették a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével, amely a korosodás jeleit veszi célba az arc legérzékenyebb területén: a feszesség- és rugalmasságvesztést, a finom vonalakat és ráncokat, a szárazságot és a sötét karikákat. Ez a pazar krém gyorsan felszívódik, a szemkörnyék finom bőre pedig kisimul, feszesebbé és bársonyosan puhává válik. A Caviar teljes potenciálját kihasználva a Skin Caviar Eye Lift újjáéleszti, megemeli és újradefiniálja a tekintetet, miközben új korszakot indít a liftingelés és a kényeztetés területén a Skin Caviar Luxe Eye Cream-mel társulva.

SKIN CAVIAR PERFECT CONCEALER:

A KÖNNYED SZÉPSÉG ÖRÖKKÉVALÓVÁ VÁLIK

2020-ban a La Prairie saját kaviár szakértelmét használta fel, hogy megalkossa a Skin Caviar Perfect Concealert. Ez a könnyű, krémes liquid korrektor egyszerre elégíti ki az azonnali tökéletesítés és a hosszú távú kezelés iránti kettős igényt. Rögtön javít és hosszú távon ápol a tökéletes pillantás érdekében.

A kaviár tudományának és a színek művészetének nagyszerű fúziójaként a Skin Caviar Perfect Concealer a feszesítő és lifting hatásáról ismert kaviár kivonatot kombinálja az illékony összetevőkben és tápanyagokban rendkívül gazdag kaviár vízzel, valamint a La Prairie egyedülálló Exkluzív Sejt Komplexével. A hatékony kaviár összetevők hosszantartóan színhű pigmentek fejlett keverékével találkoznak egy lágy textúrájú korrektorban.

INNOVATÍV DIZÁJN EGY EMELKEDETTEBB ÉLMÉNYÉRT

Az innováció, ami leginkább meghatározza a Skin Caviar Eye Liftet nem csupán a csúcstechnológiás összetevőkre korlátozódik. A Skin Caviar Liquid Lift üvege, valamint az abban látható kaviárgyöngyök inspirálták e legújabb szem környékápoló készítmény elgondolását, amely a La Prairie ikonikus, aranyszínű kaviárgyöngyeinek élvezete és hatékonysága előtt tiszteleg. Az aktiváló pumpa lenyomásával a két összetevő – a kapszulázott kaviárgyöngyök, és az innovatív turmalin-pink gél-krém emulzió, melyeket tisztaságuk megőrzése érdekében külön kamrákba zártak – összetalálkozik és egy szabadalommal védett mechanizmus révén minden egyes használat alkalmával frissen elkeveredik. Az eredmény egy pazar és élvezetes textúrájú szérum, mely beleolvad a bőrbe, azonnal felfrissítve és feszesebbé téve azt.

A Skin Caviar kollekció védjegyeként szolgál a Skin Caviar Luxe Eye Cream kobaltkék üvegedénye, mely a modern építészeti mozgalom minimalista vonalát idézi. A hozzátartozó ezüst talpban fellelhető egy elegáns spatula, amely lehetővé teszi a krém kivételét az üvegedénybe anélkül, hogy tisztasága károsodna. A krém eggyé válik a bőrrel, selymes kényeztető érzést hagy maga után.

A minimál stílusú, kobaltkék toll hűsítő hatású fém véggel rendelkezik, amivel gyengéden át lehet masszírozni a szem alatti területet, így csökkentve a puffadságot, miközben az innovatív gyűrű a tökéletes mennyiségű korrektort adagolja. A beépített, lekerekített végű ecsetet speciálisan arra tervezték, hogy a szemzugnál és a sarkokban, valamint a különböző felületeken precízen és hibátlanul lehessen vele dolgozni a soha nem látott bőrtökéletesítés érdekében.

A Skin Caviar Eye Lift, a Skin Caviar Luxe Eye Cream és a Skin Caviar Perfect Concealer egyesítik magukban a merész tudományt, az élenjáró technológiát és a kaviár élvezetét egyetlen, a szemek számára készült fennkölt szemápolási rituáléban.

Kövess minket!

Instagram