Egyéb

Királynő a címlapon

2020. január 21. Esküvői Divat

Ü

nnepi címlapot, olyan igazán különlegeset szerettünk volna készíteni Önöknek. Dizájnban, színben, hangulatban ütőset és meghökkentőt.

Ehhez egy bájos, ám nem rendhagyó szépséget választottunk modellnek. Kitti törékenysége, hamvassága és karakteres arca tökéletes választásnak bizonyult. Fiatal kora ellenére igen tapasztalt modellnek mondható, számos bemutatón részt vett már. No és ne felejtsük el a legfontosabbat: ő az idei Miss Health & Beauty első helyezettje, azaz a 2019-es szépségkirálynő.
Ismerkedjünk meg vele!

A stáb

Tórizs Hajnalka/smink, haj
Kitti sminkjénél a gyönyörű alapot a Catrice Cosmetics alapozója biztosította. Erre készült a szemeit kihangsúlyozó szürkével finoman árnyalt szemfestés, hogy sejtelmes tekintetet kölcsönözzön viselőjének. Az egész arc ragyogását, üdeségét a különböző színű highlighterek alkalmazásával értem el. Az ajkainak eredeti szép színét csak finom barackos rózsaszínű szájfénnyel fokoztam, hogy megmaradjon az arc természetes szépsége.

Almássy Éva/ruha

A magazin téli számának címlapjához ezúttal egy nemesen egyszerű, letisztult Rosa Clara modellt választottunk. Anyaga mintás bordázott mikádó selyem, ami gyönyörű tartást és esést ad a ruhának. Felcsatolható uszálya, különleges áttetsző csipke hátmegoldása, visszafogott díszítése okán az igényes, míves megoldásokat kedvelő menyasszonyoknak ajánlható. Modellünk törékeny alkatára és ártatlan, hamvas megjelenéséhez tökéletes választás volt.

Sopronfalvi Ildikó / fotográfus

Divat- és portréfotózással foglalkozom, a fotográfus szakmát Németországban tanultam. Mindig is hiányzott a kreativitás a munkámból, ezért 2015-ben egy régi álmom valósult meg, amikor is vettem egy tükörreflexes kamerát és elkezdtem fotózgatni, illetve beiratkoztam Stuttgartban a Deutsche Pop Akadémiára fotográfiát tanulni, melyet 2017 őszére sikeresen elvégeztem. Ez év októberében már meg is jelentek első fotóim egy amerikai magazinban, és ezzel egy időben visszaköltöztünk Magyarországra a kislányommal. Azóta számos fotósorozatom jelent meg, főként amerikai és kanadai divatmagazinokban. Folyamatosan keresem olyan magyar divattervezőkkel az együttműködést, akiknek a termékeit, ruháit a divatfotózásokon fel tudom használni, és így külföldi magazinokban népszerűsíthetem. Nagyon örültem, amikor felkértek az Esküvői Magazin címoldalának fotózására, ahol egy nagyon jó hangulatú fotózáson vehettem részt, profi csapattal. Fontos célom volt, hogy az esküvői ruhákat divatfotós szemszögén keresztül mutassam be a leendő menyasszonyoknak, és azt gondolom, hogy ezt sikerült is itt megvalósítani.

 

 

Villáminterjú e számunk címlaplányával, Kittivel

Esküvői Divat: Nemrég múltál 18 éves. Jelenleg hol tanulsz?

Kohl Kitti: Egy budapesti gimnáziumba járok.

E.D.: További terveid?

K.K.: Jövőre szeretnék leérettségizni, utána elkezdeni a kozmetikus iskolát, majd bevezetni egy saját sminkmárkát, illetve ismert modell lenni.

E.D.: Kedvenc időtöltésed?

K.K.: Kirándulás, smink, egyedi kiegészítők készítése.

E.D.: Mit jelent számodra a divat?

K.K.: Önkifejezési lehetőség.

E.D.: Mit gondoltál először, amikor kimondták a verseny végén a neved, mint királynő?

K.K.: Először el sem hittem, olyan volt, mint egy álom és nagyon boldog voltam.

E.D.: Királynőként milyen nemes célt támogatnál?

K.K.: Az egészséges életmódot népszerűsíteném, és a környezetvédelemre hívnám fel minél több ember figyelmét.

E.D.: Romantikus vagy?

K.K.: Igen.

E.D.: A legszebb magyar szó?

K.K.: A „szeretet”.

E.D.: Sportos vagy elegáns?

K.K.: Elegáns.

E.D.: Vendégként mit szeretsz legjobban egy esküvőn?

K.K.: Az eleganciát, a harmóniát és a szervezettséget, mely az egész eseményt jellemzi.

E.D.: Három szó, ami eszedbe jut a házasságról?

K.K.: Szeretet, őszinteség, elfogadás.

E.D.: Hogy érezted magad a fotózáson, és mi volt a legjobb benne?

Nagyon jól éreztem magam, élveztem a gyönyörű ruhát, az ékszereket és a különleges stylingot.

E.D.: Melyik a kedvenc városod?

K.K.: Budapest, Milánó.

E.D.: Film, amit többször megnéztél?

K.K.: Bazi nagy francia lagzik.

E.D.: Zene, ami mindig szól?

K.K.: All of me.

 

Fotó: Sopronfalvi Ildikó www.fotobyildiko.com . Smink, haj, styling: Tórizs Hajnalka . Ruha: Almássy Éva Lux Szalon . Fejdísz: Hajnalka Tórizs Head Couture . Ékszer: Danon . Modell: Kitti

Kövess minket!

Instagram