Fotológus fotókönyv – az esküvői emlékek galériája

A legnagyszerűbb és legmeghatóbb pillanatokat nem csak teljességgel megélni és megörökíteni kell, de meg is kell őrizni azokat. A Fotológus fotókönyveit Te szerkesztheted meg saját esküvői képeidből válogatva. Így válnak felejthetetlenné a megható pillanatok és emlékezetessé a jól elkapott mozzanatok…

Egy komoly szakmai múltra alapozó, és az innovációt szem előtt tartó online fotólabor vagyunk. Széles termékpalettánknak, honlapunk egyszerűen kezelhető szerkesztő felületének, valamint gyorsaságunknak köszönhetően az igényes és prémium minőségű fotókidolgozás, fotókönyv, fotónaptár és egyedi fali dekorációk meghatározó kivitelezőjévé váltunk ezen a folyamatosan változó és fejlődő piacon.

Évi több száz esküvői fotókönyvet készítünk és még ezeknél is több elégedett mosolyt csalunk megrendelőink arcára. Tudjuk, hogy az életre keltett emlék a legszebb ajándék akár magának, akár szeretteinek adja az ember. Hiszen funkcionalitásában is több rétegű lehet fotókönyvünk: elkészítheted magatoknak, hogy egyik polcotokon pihentetve bármikor levehesd és lapozgathasd, de ajándéknak is kitűnő választás szeretteidnek.

A Fotológus fotókönyv forgatása az év bármely napján kellemes időtöltés és a magas minőségű fotópapírra nyomott fényképlapok hosszú évtizedekig megőrzik a fotók valódi fényét, így az esküvői emlékek nem fakulnak meg.

Fotókönyvünk szerkesztése egyszerű és a lehetőségek tárházából válogathatsz mind a borítóink sokaságát, mind a rendezhetőség sokszínűségét illetően. A 20×20 vagy 30×30 centiméteres méretben elkészíthető minimum 20, maximum 50 oldalasig bővíthető Fotológus fotókönyvekbe több száz képet elhelyezhetsz, hiszen a szerkesztő felületen könnyedén ki tudod választani, hogy laponként 1, vagy akár 20 kép kapjon helyet, így valóban a saját elképzeléseidnek megfelelően tudod alakítani esküvői fotókönyved.

Ismerj meg minket honlapunkon, vagy üzletünkben. Próbáld ki szerkesztőnket és meglátod milyen egyszerű kezelni. Rendelj és megismered a Fotológus minőséget.

 

Fotológus – életre keltjük emlékeid

https://fotologus.hu/ – 1072 Budapest, Rákóczi út 38.