ott akarok lenni és átélni az élményt

Egy menyasszony az IGEN kimondása után általában kétségbeesik, mert ahelyett, hogy élvezné a készülődést, rendszerint millió eldöntendő kérdéssel szembesül. Hol legyen az esküvőnk? Szabadtéren vagy egy esőbiztos zárt helyen? DJ-t hívjunk vagy inkább egy zenekart? Szükség lesz egy virágosra/fotósra/ceremóniamesterre és rajtuk kívül még számos szolgáltatóra, de hol találom meg őket?

Nyugodj meg, nálunk egy helyen megtalálsz mindenkit, akire egy esküvő alkalmával szükséged lehet!

Menyasszonyi ruhák

Mi pontosan tudjuk, hogy menyasszonyként addig semmi másra nem tudsz gondolni, amíg meg nem találod álmaid esküvői ruháját. Ezért mi nagy hangsúlyt helyeztünk erre, rengeteg ruhaszalon kínálatából válogathatsz, sőt a divatbemutatóinkon már a 2020-as modelleket is szemügyre veheted.

Menyasszonyi ruhák, főkép

ott akarok lenni és átélni az élményt

Esküvői szolgáltatók

A ruha kiválasztása után pedig már megkönnyebbülten találkozhatsz a rendezvényhelyszínek kollégáival, virágkötőkkel, esküvőszervezőkkel, zenei szolgáltatókkal, fotósokkal, sminkesekkel, akikkel így személyesen is megismerkedhetsz. Könnyebben kérhetsz tőlük tanácsot, ajánlatot és nem utolsó sorban számost kedvezményt.

Esküvői szolgáltatók, főkép

Élmények, programok

De azt is tudjuk, hogy a sok információ közt szükségetek lesz egy kis kikapcsolódásra is, ezért számos szórakoztató programmal készülünk, lesz divatshow, sminktanácsadás, menyasszonyi csokor verseny és nem utolsó sorban ajándékokkal is kedveskedünk.

Élmények, programok, főkép

ott akarok lenni és átélni az élményt