Beauty

A NYÁRI NAPSÜTÖTTE RAGYOGÁSÉRT

2020. június 08. Esküvői Divat

V

égre itt a nyár - és minden bizonnyal a szoknya, a rövidnadrág és a nyári ruhák is előkerültek már. Nem számít, melyik ruhát választod: Hiszen bármelyik megjelenés tökéletes, ha a bőrünk csodálatos ünnepi ragyogással ragyog.

A CATRICE új „SUNGASM” limitált kiadás széles választéka napsütötte ragyogást biztosít a bőrünknek 2020 júniusától. A limitált kiadás minden bőrtípusra és alkalomra tökéletes. A termékek használhatók a nyári lágy és intenzív barnuláshoz is, hogy az egész testünk ragyogjon.

Hatalmas sztyeppék, végtelen horizont és lélegzetelállító naplementék, valamint a fenséges „Big Five” – ez Afrika. A második legnagyobb kontinens egyedi színeit most megtalálod az új, essence „Bronzed this way!” Trend Kiadásában. A limitált kiadásban különböző bronzosítók, pirosító, szemhéjpúder paletta, tetoválások és egy csillogó testolaj található- minden, amihez egy szépségkirálynőnek szüksége van az afrikai hangulat átéléséhez. A tökéletes smink legjobban a megfelelő beauty eszközök használatával érhető el. Nem minden ecset ugyanolyan. Az ecsetek alakja és sűrűsége döntő szerepet játszik a különböző textúrák, például folyékony alapozó, krémes korrektor vagy púder pirosító alkalmazása során. De ez nem az egyetlen ok,
ami miatt különféle ecseteknek kell lennie a neszesszerben, hiszen különböző effektek létrehozására is használhatók. A szintetikus sörtéjű, új, limitált kiadású „it’s BRUSH hour” ecsetek – amelyek 2020. júniusától érhetőek el a dm üzletekben -, fantasztikus változatos formájukkal és méretükkel különféle megjelenések létrehozását vagy újak kipróbálását biztosítják. A speciális puha tapintású nyelük tökéletesen illeszkedik a kézbe, és biztosítják a textúrák pontos és biztonságos alkalmazását.

/Fotó kredit: Catrice facebook/

Kövess minket!

Instagram